• Maaike van der Ploeg

WIE BEN IK?

Maaike heeft de trainingen van YES! Geen werk gevolgd. Zij neemt je mee, zodat je een inkijkje krijgt in de trainingen. Dit is de eerste training in de reeks van drie.


Heb je wel eens nagedacht over wie je bent? Al lijkt het antwoord heel logisch. Als je een goed antwoord probeert te formuleren op deze vraag blijk het behoorlijk lastig om jouw identiteit in een paar zinnen te beschrijven. Het lijkt ergens ook nutteloos, ‘Is het niet veel belangrijker om te bedenken wat je wilt in plaats van wie je bent?’, vraag jij je als werkzoekende misschien af. (Ik had dezelfde gedachte!)


Toch is het antwoord op deze vraag oh zo belangrijk om er achter wil komen, wat jouw ideale werk is. Je passie en kwaliteiten komen namelijk voort uit jouw unieke persoonlijkheid. Wie jij bent is de sleutel naar jouw perfecte leven.


Hoewel ik dit begreep, vond ik het toch nog een behoorlijke klus om te beschrijven wat mij dan ‘mij’ maakt. Gelukkig bleek ik niet de enige te zijn. Dat was misschien wel mijn hoogtepunt van de eerste YES! Geen werk training. Ontdekken dat ik niet alleen ben.


#yesgeenwerk #idealewerk #wiebenik

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

VRIJHEID